Hva gjør jeg med den nakne titteren?

Vår nakne middelaldrende nabo gir seg ikke. Kveld etter kveld tar jeg gubben i å stå naken i vinduet sitt og titte inn i stua og på soverommene våre. Nå begynner det virkelig å skremme meg. Særlig i disse dager når det har vært så varmt at det eneste holdbare plagget har vært shorts og singlet. Jeg titter iallfall ikke inn i hans leilighet. I og med at leiligheten hans i tillegg er så godt som fullt belyst, tviler jeg ikke et sekund på at han ønsker å bli sett. Hele greia gjør meg kvalm, særlig fordi han ALDRI ser ut til å slutte og at det nå er ganske åpenlyst at han prøver å vise seg fram.

Hva gjør man med slike mennesker? Stua vår har fire store vinduer, så det er umulig å dekke dem for. Og ærlig talt, det skal vel virkelig ikke være nødvendig??

Christina

Én kommentar

Pia

06.jul.2009 kl.12:23

sv: takk :)
HAHAHAHAHA! Smell opp et a3 ark i vinduet og skriv noe fizty ;-) "Kjære nabo, vi hadde satt svært stor pris på det om du kunne ha vært så vennlig å dekke til den lille snoppen din, den er ikke mye å se på!"

Skriv en ny kommentar

Caroline & Christina

Caroline & Christina

20, Oslo

Vi er to blide jenter fra Fredrikstad som sommeren 2008 flyttet til Oslo for å bli store. Christina studerer kultur og kommunikasjon på UiO, Caroline studerer Markedsføring ved Markedshøyskolen. Her på bloggen kan du følge oss i våre opp- og nedturer.

Kategorier

Arkiv

hits