Hvorfor er folk så hensynsløse?

Bare på vei til jobb ista møtte jeg ekstremt mange folk som rett og slett irriterte meg grenseløst. Nei, det er ingen myte: nordmenn er virkelig hensynsløse og kalde mennesker! Fra før irriterer jeg meg grønn over mennesker som står på venstre side av rulletrappa, går sakte i "travle områder" som Oslo S og som presser fem barnevogner inn på bussen, men nå har jeg funnet ut at det finnes enda flere irriteringsmomenter der ute. For å ikke snakke om mennesker som presser seg inn på tog/buss/trikk før folk har kommet seg ut og folk som snakker høyt og tydelig om private saker på mobilen. På vei til jobb ista møtte jeg mennesker av begge slag. Med et desperat blikk presset voksne mennesker seg fram for å komme inn på toget. De stakkars folka som fortsatt sto på innsiden kom seg så vidt av før de ble rast ned av travle mennesker- desperate etter en perfekt plass. I tillegg plaget en jente vettet av meg da hun med høy babystemme snakket med kjæresten og klaget over sine hverdagsplaner. Hver dag stiller jeg meg spørsmålet;

Hvorfor må folk være så grusomt hensynsløse? Er det ingen som tenker over andre lenger? Jeg tipper nei..

Christina

2 kommentarer

Røsten fra BI

08.apr.2009 kl.02:32

Haha, kjenner meg så vanvittig igjen! Å ta t-bane er en tålmodighetsprøve uten like. Dog synes jeg den absolutt verste typen er den som kommer inn med sykkel midt i rushen, hva er da vitsen med sykkel? om man skal ta banen, jaja, fornøyd er jeg iallefall for at jeg har latt min røst komme til syne på denne utmerkede blogg.. Flere kommentarer kommer garantert hvis du fortsetter å ta opp slike viktige ting, som sjeldent kommer ut i media, flott!

Kula...

Christina

08.apr.2009 kl.09:07

Her på bloggen kommer det viktige og aktuelle saker hele tiden vet du, Kula. Så her er det bare å følge med!

Skriv en ny kommentar

Caroline & Christina

Caroline & Christina

20, Oslo

Vi er to blide jenter fra Fredrikstad som sommeren 2008 flyttet til Oslo for å bli store. Christina studerer kultur og kommunikasjon på UiO, Caroline studerer Markedsføring ved Markedshøyskolen. Her på bloggen kan du følge oss i våre opp- og nedturer.

Kategorier

Arkiv

hits