Blakk igjen..

Nå, ca.en uke før lønn har økonomien nådd et nokså kritisk punkt. Jeg gikk innom butikken ista, kjøpte pastasaus fra First Price og Melk på 50% avslag, men fikk allikevel dårlig samvittighet for å ha brukt penger. Jeg har gått igjennom en hel skoledag uten å kjøpe så mye som en banan, og holdt meg inne det meste av helga for å spare penger. Det er ingen tvil om at det suger å være blakk, selv om jeg i stor grad ikke har andre enn meg selv å skylde på. Heldigvis koster det ingenting å planlegge og å drømme seg bort. Jeg skal definitivt unne meg dette når jeg endelig får penger tilbake på kontoen:

1) Olajakke fra UFF -> Jeg har lenge lett etter den perfekte olajakka. Jeg fant flere på UFF, og gleder meg til å sikre meg en av dem.

2) Hverdagskjole -> Etter ha siklet på kjoler på nelly.com i en stund, har jeg funnet noen perfekte erstatninger på H&M. Billig og bra!

3) Blomsterkjole -> Jeg har alltid vært litt skeptisk til Urban, men har denne våren funnet ekstremt mange fine kjoler. Når lønna er på kontoen skal jeg løpe og kjøpe en av dem.

picture0059
Jepp,det suger å være blakk.

Christina

Én kommentar

HjerteBarn

31.mar.2009 kl.20:58

Hater å være blakk, og jeg har vært veldig blakk den siste uka. Det er ikke det værste, jeg har nemlig shoppet for pengene jeg har på en felleskonto sammen med kjæresten. Dette betyr at når jeg får lønn i morgen, så går det en del penger til noe jeg allerede har kjøpt.
Jaja,det er deilig å planlegge kjøp i alle fall! :)

Skriv en ny kommentar

Caroline & Christina

Caroline & Christina

20, Oslo

Vi er to blide jenter fra Fredrikstad som sommeren 2008 flyttet til Oslo for å bli store. Christina studerer kultur og kommunikasjon på UiO, Caroline studerer Markedsføring ved Markedshøyskolen. Her på bloggen kan du følge oss i våre opp- og nedturer.

Kategorier

Arkiv

hits