Loppis-shoppis

Silje er stylist, motejournalist og moteblogger for VG. Hun gir tips om alt fra vintageshopping til det som rører seg i motebildet. Hennes siste tips handler om hvordan å gjøre kupp på loppemarked. Som harbarka loppistilhengere tar vi selvfølgelig til oss alle tips vi kan få om dette fantastiske fenomenet.

Her er tipsene Silje kommer med:

1) Vær tidlig ute:
De som kommer først, sikrer seg de beste skattene, forteller  Silje. Hennes erfaring er at de beste funnene ofte gjøres lørdag morgen, eller søndag ettermiddag.

2) Vær selektiv:
Ta med deg så mye du klarer, og still deg i et hjørne for å finne ut hva du vil kjøpe. De fineste tingene forsvinner kjempekjapt!

3) Komfortable klær:
Sørg for å dra på shopping med komfortable klær som det også er lett å prøve ting utenpå. En skulderveske er også det aller mest praktiske.

4) Tålmodighet:
Ha tålmodighet og forbered deg på å bruke litt tid på å lete etter de beste skattene.

5) Ikke dress deg opp:
De siste årene har selgerne blitt flinke til å se ann kjøperne. Har du på deg et par Prada-briller, settes også prisen opp ganske fort!

6) Prute:
Her kan du virkelig gjøre kupp! Loppemarked og pruting går hånd i hanske, sier Silje.

7) Tenk annerledes:
De som finner de beste tingene er ofte de flinkeste til å tenke originalt. En skjorte kan bli en fin kjole og et langt skjørt kan bli et passende miniskjørt. Se ann mulighetene!

Finne loppemarked nær deg? Sjekk ut http://www.loppemarked.info/
Sjekk også ut Siljes moteblogg for flere shoppingtips: http://minmote.no/

1
Alltid like klare for bilde. Nesten verdig for et "dagens antrekk".

Christina & Caroline

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Caroline & Christina

Caroline & Christina

20, Oslo

Vi er to blide jenter fra Fredrikstad som sommeren 2008 flyttet til Oslo for å bli store. Christina studerer kultur og kommunikasjon på UiO, Caroline studerer Markedsføring ved Markedshøyskolen. Her på bloggen kan du følge oss i våre opp- og nedturer.

Kategorier

Arkiv

hits