Alt er lettere når sola skinner!

Årets første eksamen er overstått, nye klær har fått plass i skapet og jeg skal på miniferie hjem til Fredrikstad i dag. Da håper jeg på kafèbesøk med mamma, god mat og litt bruktbutikk shopping. Garderoben min sulter virkelig etter noen nye fine vesker! Det er utrolig hvor mye litt sol har å si for humøret. Plutselig er det en fryd å gå ut av døra, og motivasjonen for både trening og skole har økt betraktelig. Da gjør det ingenting at vi enda ikke vet hvordan vi skal løse problemet med det ledige rommet i kollektivet, at jeg har brukt litt for mye penger på shopping og at det enda er tre eksamener igjen før sommerferie.

Derimot ser jeg nesten fram til neste eksamensperiode! Jeg krysser fingrene for godvær, grilling i parken og fregner på nesa. Det eneste som kan ødelegge humøret mitt nå.. er regn..

oss

Christina

6 kommentarer

Malin kirstine

23.mar.2009 kl.13:50

Jeg vil gjerne ta del i kollektivet deres, men er redd for at leia blir litt for dyr for meg. Er leia akkurat det samme på alle romma, til tross for forskjellige størrelser?

Christina & Caroline

23.mar.2009 kl.23:15

Ja, leia er nok lik:/ Vi trakk når vi skulle fordele romma.

Malin kirstine

23.mar.2009 kl.23:39

Ah, ok. Ca hvor mye betaler dere for leie + andre kostnader i måneden a?

Christina & Caroline

24.mar.2009 kl.10:28

Leie er 4350,- Strøm, nettleie og internett i tillegg.

Malin kirstine

24.mar.2009 kl.20:51

Jepp, men hva ca er gjennomsnittet på alt dette i måneden? : )

Christina & Christina

24.mar.2009 kl.22:30

Det er så opp og ned. Internett er 400,- hver måned, denne måneden var nettleia på litt over 900,- og strømmen på 300,-.

Skriv en ny kommentar

Caroline & Christina

Caroline & Christina

20, Oslo

Vi er to blide jenter fra Fredrikstad som sommeren 2008 flyttet til Oslo for å bli store. Christina studerer kultur og kommunikasjon på UiO, Caroline studerer Markedsføring ved Markedshøyskolen. Her på bloggen kan du følge oss i våre opp- og nedturer.

Kategorier

Arkiv

hits