Busspoeten

Jeg kommer fra et sted der det er fullt normalt å gå inn sjåførdøra, hilse på bussjåføren når du kommer inn og til og med sende et vennlig nikk i det du går ut igjen.  Her i Oslo kjører bussen fra deg i det du hiver det etter den i tillegg til at bussjåførene så vidt gidder å løfte hodet i det du går forbi for å vise billetten din. Da er det kanskje ikke rart at det spesielt er en sjåfør som skiller seg betraktelig ut fra de andre her i hovedstaden. Han har nemmelig et eller annet budskap å fremme så fort bussen stopper på et stoppested. Senest i går oppfordret han gladelig:

Ta vare på hverandre og kjærligheten, og ha en fin og romantisk kveld videre.

Dette må være en mann som virkelig liker jobben sin, eller så har han rett og slett en liten skrue løs. Uansett, han skapte iallfall glede i min dag som i utgangspunktet startet litt trist og grå.

Christina

4 kommentarer

Malin kirstine

26.feb.2009 kl.21:01

for en søt mann

Caroline & Christina

26.feb.2009 kl.21:13

Det er han absolutt:) Har alltid en kommentar på lur!

Øyvind Riiser

27.feb.2009 kl.17:40

Han husker jeg !! det var alltid kos å få han som sjåfør :D. "ha en romantisk dag, og en fortreffelig middag!" han fikk hele bussen til å smile. det er så koselig med sånne personer.

Caroline & Christina

27.feb.2009 kl.23:14

Absolutt. En virkelig gledesspreder i en by som ellers kan være ganske grå og trist:)

Skriv en ny kommentar

Caroline & Christina

Caroline & Christina

20, Oslo

Vi er to blide jenter fra Fredrikstad som sommeren 2008 flyttet til Oslo for å bli store. Christina studerer kultur og kommunikasjon på UiO, Caroline studerer Markedsføring ved Markedshøyskolen. Her på bloggen kan du følge oss i våre opp- og nedturer.

Kategorier

Arkiv

hits