Den bitre ettervirkning..

Nok en gang har det blitt altfor mye på ALTFOR kort tid. Realiteten slår meg først når kofferten pakkes opp og plagg på plagg, produkt på produkt, og ikke minst flaske på flaske dras opp. Jeg husker jeg tenkte gang på gang mens jeg spradet rundt i Budapests gater at "her var det jo faktisk ikke så veldig mye å kjøpe", men jeg har allikevel klart det igjen. Nå er jeg mest redd for at kontoen overtrekkes og plaggene slettes ikke passer - for ja, jeg er en mester på å kjøpe uprøvd. Når jeg nå sitter i den kalde, tomme Osloleiligheten føles det absolutt ikke like bra som da jeg plukket ubetenksomt fra hyllene. Ut fra Zara, Pull & Bear og H&M, og ikke minst- taxfree'n har jeg på to dager shoppet med meg:
- To kjoler og cardigan fra Zara
- Sko, kjole, vanter, ring, skjørt, topp og jumpsuit fra H&M
- Shampo, balsam, såper og "showerbombs" fra Lush, www.lush.com
- Bukse og strømpebukse fra Pull & Bear
- Diverse sminke fra lokal make-up butikk
- Lancome eyeliner, "Covet" parfyme fra Sarah Jessica Parker og "Sexy Darling" parfyme fra Kylie Minouge
- Godis og alkohol fra Taxfree.

Gi meg litt god samvittighet?

Istedenfor bilder av klærne og alt det andre slenger jeg på et bilder av Budapest isteden. For ja- det fantes faktisk en kjempefin by utenfor butikkene også!

img2676

img2695

img2708

img2749

Christina

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Caroline & Christina

Caroline & Christina

20, Oslo

Vi er to blide jenter fra Fredrikstad som sommeren 2008 flyttet til Oslo for å bli store. Christina studerer kultur og kommunikasjon på UiO, Caroline studerer Markedsføring ved Markedshøyskolen. Her på bloggen kan du følge oss i våre opp- og nedturer.

Kategorier

Arkiv

hits