Oslo Fashion Week # 1

Årets Oslo Fashion Week startet for vår del i dag med Morami og Tina Haagensen's visninger. Se gjerne på tidligere blogginnlegg for presentasjon av designerne!

Morami:
Vi visste relativt lite om Morami fra før, men har sett en del bilder fra forskjellige kolleksjoner i forkant av visningen. Kolleksjonen som ble vist under OFW vår etter vår mening fylt av en del grove hverdagsplagg med spesielle snitt. Allikevel overrasket designeren Siri Baumann Semb og hennes meddesigner med noen friske pust innimellom.  Vi likte godt stemningen under visningen, men modellene viste desverre til tider en slapp og dårlig holdning som ikke fikk fram det beste i klærne. Trykk gjerne på bildene for å se dem større.

img2586  img2587 img2601

Tinah:
Vi har lenge vært imponerte over kreativiteten og orginaliteten til Tina Haagensen. Hun skuffet heller ikke! Til tross for lang venting og kaos ved inngangen, kom vi oss inn til slutt og fikk plasser som overgikk all forventning. Kolleksjonen ved navn All those Memories besto av paljetter, pastell og romantiske mønstre. Stemningen under visningen var mystisk og understreket den gammeldagse tematikken over kolleksjonen. Mange plaggene er nå satt opp på vår ønskeliste, og vi gleder til Tinas nettbutikk www.tinashop.com blir tilgjengelig (20.februar).

img2619  img2621  img2625

Dagens antrekk:                                      

img2576 

Følg med i morgen for anmeldelse av Fam Irvoll visningen!

Christina og Caroline
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Caroline & Christina

Caroline & Christina

20, Oslo

Vi er to blide jenter fra Fredrikstad som sommeren 2008 flyttet til Oslo for å bli store. Christina studerer kultur og kommunikasjon på UiO, Caroline studerer Markedsføring ved Markedshøyskolen. Her på bloggen kan du følge oss i våre opp- og nedturer.

Kategorier

Arkiv

hits